Széchenyi 2020 pályázati kereső

A pályázati kereső segítségével áttekinthetők az aktuálisan kiírt pályázatok, a szűrési feltételek módosításával szűkíthető a találatok mennyisége. A kiválasztott pályázatról részletes információk érhetők el, valamint a „Pályázati kitöltő” gombra kattintva a pályázat saját weboldala is elérhető.

Kulcsszavak: Széchenyi, 2020, pályázat, támogatás, beruházás, közbeszerzés, kereső, EU2020,

Pályázatonként eltérő.

A szolgáltatás használatának lépései:

  1. Az "Ügyintézés indítása" gombra történő kattintással megjelenik a szolgáltatás weboldala
  2. A kereső segítségével állítsa be a kívánt szűrési feltételeket, majd a találati listából válassza ki a megfelelő pályázatot.
  3. A „Részletek”, „Pályázati kitöltő” és „Pályázati dokumentumok” gombokra kattintva minden további információt megtalál az adott pályázatokról.

 

Pályázatonként eltérő.

Pályázatonként eltérő.

A szolgáltatás használata illetékmentes. 

A 2014-2020 programozási időszakra vonatkozó uniós jogszabály szerint az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból, a Kohéziós Alapból és az Európai Tengerügyi és Halászati Alapból finanszírozott operatív programok esetében minden tagállamnak kötelező kijelölnie irányító hatóságot, igazoló hatóságot és ellenőrző hatóságot, valamint kötelező monitoring bizottságok működtetése. A kötelezően kijelölendő szerveken felül minden tagállam kijelölhet koordinációs szervet és közreműködő szervezeteket is. Magyarországon az intézményrendszer felépítése a következő:

A 2014-2020 közötti időszakban jelentős európai uniós  források állnak Magyarország rendelkezésére. Ezeket az EU2020 stratégiához illeszkedően 10 operatív program keretében kívánja a kormány végrehajtani. További információkat az alábbi linkeken találhatnak:

Operatív programok

Egyéb információk

Pályázati dokumentáció: pályázat kitöltésének segédleteit például kitöltési útmutatót, sablonokat, szerződési feltételeket tartalmaz.

Az alábbi linken a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programhoz (GINOP) érheti el a különböző nyomtatványoka

255/2014. (X. 10.) Korm. rendelet a 2014–2020 programozási időszakra rendelt források felhasználására vonatkozó uniós versenyjogi értelemben vett állami támogatási szabályokról

272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet a 2014–2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről

1303/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet az Európai Regionális Fejlesztési Alapra, az Európai Szociális Alapra, a Kohéziós Alapra, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapra és az Európai Tengerügyi és Halászati Alapra vonatkozó közös rendelkezések megállapításáról, az Európai Regionális Fejlesztési Alapra, az Európai Szociális Alapra és a Kohéziós Alapra és az Európai Tengerügyi és Halászati Alapra vonatkozó általános rendelkezések megállapításáról és az 1083/2006/EK tanácsi rendelet hatályon kívül helyezéséről

NISZ ZRT.