FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió - Üzemviteli megállapodás

Ezen a felületen lehetőség van megtekinteni az Ön épületének, a felhasználói közösség képviselete által megkötött Üzemviteli megállapodás adatait, amely rendelkezik a fűtési és használati melegvíz szolgáltatásról.

Kulcsszavak: megállapodás, üzemvitel, BKM, FŐTÁV, Távhőszolgáltatási Divízió, Távhő

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. távhőszámlán szereplő díjfizetője.

1. Amennyiben több távhővel ellátott ingatlannal is rendelkezik, kérjük, válassza ki az érintett felhasználási/hővételezési helyet (ingatlant).
2. Kiválasztást követően megjelenik a hővételezési hely címe, szerződéses folyószámla szám és az épület hőközpont azonosító száma, a hővételezési helyre vonatkozó  igénybe vett szolgáltatás, valamint az épülettel kötött Üzemviteli megállapodás típusa.
3. Táblázatba foglalva megjelennek az Üzemviteli megállapodás paraméterei: Biztosítandó melegvíz hőmérséklet, Fűtés be- / kikapcsolási dátumok, Fűtési hőmérséklet hőfok adatai napszakon belül, napszakon kívül  , Fűtési napszakok (órától- óráig), kapcsoltsági adatok (Fűtés, melegvíz).

FŐTÁV Nonprofit Zrt. - Szolgáltatási Igazgatóság

Az ügyfelek a távhőszolgáltatással kapcsolatos panaszukkal, észrevételeikkel a távhőszolgáltatóhoz, annak vezetőjéhez, a távhőszolgáltató tulajdonosához vagy a fogyasztói érdekképviseleti szervekhez fordulhatnak, amelyek elérhetőségei a következő linken találhatóak.

Automatikus Üzemviteli megállapodás esetén, külső hőmérséklet érzékelő által történik a fűtés szabályozás. 
A felhasználói közösségnek szükséges döntenie arról, hogy milyen paraméterekkel kívánják igénybe venni a szolgáltatást.
Az épület felhasználói vezetékhálózatának és berendezéseinek az igény szerinti üzemeltetése és fenntartása a tulajdonos(ok) feladata! 

honlapunkon megtekintheti üzletszabályzatunkat és a távhőszolgáltatással kapcsolatos jogszabályokat.

BKM Nonprofit Zrt.