Kőröstetétlen - Adatszolgáltatás üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban

Kőröstetétlen közigazgatási területén nyilvántartásban vett üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységet nyújtó a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet 16.§ (1) bekezdése alapján a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot köteles szolgáltatni a fogadott vendégek száma és a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák számának vonatkozásában.

Kulcsszavak: Adatszolgáltatás üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban, Kőröstetétlen

Kőröstetétlen közigazgatási területén nyilvántartásban vett üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységet nyújtó (magánszemély, egyéni vállalkozó, jogi személy), valamint a település jegyzője.

Adatszolgáltatás üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban című formanyomtatvány benyújtható Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági és Igazgatási Iroda Hatósági Csoportjánál papír alapon -  az elektronikus ügyintézésre nem kötelezett magánszemélyek -, valamint elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IPAR-001-2015

Űrlap megnevezése: Adatszolgáltatás az üzleti célú egyéb szálláshelyről

A szálláshely üzemeltető a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet 16.§ (1) bekezdése alapján a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot köteles szolgáltatni a fogadott vendégek száma és a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák számának vonatkozásában.

Adatszolgáltatás üzleti célú egyéb szálláshely szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatban című formanyomtatvány.

Az elektronikusan benyújtható űrlap az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra.

A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Adatszolgáltatás az üzleti célú egyéb szálláshelyről​), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Ipar-kereskedelem" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál a "szálláshely" lehetőséget!

A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Az eljárás illetékmentes.

Hatáskör és illetékesség: A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet alapján a település jegyzője felé szükséges az adatszolgáltatást teljesíteni.

Kőröstetétlen Település