Díjnet rendszerén keresztül tudja lekérni.

">

Fővárosi Vízművek Zrt. - Számlák megjelenítése, bemutatása

Az online ügyfélszolgálaton megjelenítheti, letöltheti a folyószámláihoz tartozó, a Fővárosi Vízművek Zrt. által kiállított és bemutatott számláit.

Amennyiben a fogyasztást Önnek a Díjbeszedő Holding Zrt. számlázza, a felhasználással kapcsolatos számlázási információkat a Díjnet rendszerén keresztül tudja lekérni.

Kulcsszavak: számla, vízszámla, bemutatás, letöltés

Amennyiben több szerződéses folyószámla azonosítóva rendelkezik, kérjük, először válasszon azok közül.

Válassza ki, hogy mely felhasználsi hely víz-és/vagy szennyvízszámláját kívánja megjeleneníteni, vagy válassza az egyéb számlákat.

Ezt követően táblázatos formában megjelennek az adott időszakban kiállított számlák. Alap esetben az elmúlt egy évben kiállított számlák jelennek meg, de az időszakot tudja módosítani az alábbi korlátokat figyelembe véve:

A számla letöltése a táblázat utolsó oszlopában lévő ikonra való kattintással lehetséges. Papír alapon kiállított számlát egy boríték ikon jelképezi, az elektronikus számlát egy laptop ikon.

Tájékoztatjuk, hogy az itt letölthető eredetileg papír alapon készült számlakép nem minősül hiteles másolatnak, azokról hiteles számlamásolatot a Számlamásolat kérése menüpontban igényelhet.

Amennyiben a számla eredeti példánya elektronikusan készült, a letölthető számlakép elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyegzővel rendelkezik, így csak elektronikus formában hiteles. Ha szeretne elektronikus számlára váltani, a Számlázási mód beállítása menüpontban megteheti.

Azon tételek, melyek mellett nem található megjelenítés/letöltés ikon, szolgáltatással nem összefüggő egyéb követelések (pl. késedelmi kamat, felszólítás, részletfizetés) tartalmaznak.

Fővárosi Vízművek Zrt.

FOGYASZTÓVÉDELMI FELÜGYELETET ELLÁTÓ SZERVEK:
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (fogyasztóvédelem) >>
Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály >>
Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály >>
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság >>
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság >>
Békéltető Testületek >>

Az következő linken megtekintheti a Víz- és szennyvízszolgáltatás szolgáltatással kapcsolatos törvényeket és szabályozásokat.

ÜSZI