FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió - Számlamásolat letöltése

Ezen a felületen lehetősége van megtekinteni, letölteni a havonta kiállított távhőszámlákat.

Kulcsszavak: számlamásolat, távhőszámla, BKM, FŐTÁV, Távhőszolgáltatási Divízió, Távhő

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. távhőszámlán szereplő díjfizetője.

1. Az oldalon megjelenítésre kerül a pillanatnyi egyenleg. 
2. A középső blokkban - egy táblázatban - tételesen megjelennek a kiállított számlák és a hozzájuk kapcsolódó információk. 
3. A letölteni kívánt számlát a Számlasorszám oszlopban található aláhúzott sorszámra kattintva van lehetősége megjeleníteni. 
4. Ezt követően - igény szerint - letölthető, menthető, nyomtatható a számla.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben írásban igényel számlamásolatot, abban az esetben annak megküldésére 30 nap áll a szolgáltató rendelkezésére. Hiteles számlamásolatot térítés ellenében állít ki a szolgáltató.

FŐTÁV Nonprofit Zrt. - Ügyfélszolgálati főosztály

Az ügyfelek a távhőszolgáltatással kapcsolatos panaszukkal, észrevételeikkel a távhőszolgáltatóhoz, annak vezetőjéhez, a távhőszolgáltató tulajdonosához vagy a fogyasztói érdekképviseleti szervekhez fordulhatnak, amelyek elérhetőségei a következő linken találhatóak.

Abban az esetben, ha Ön hiteles számlamásolatot szeretne igényelni, arra csak térítés ellenében van lehetősége telefonon, személyesen, vagy írásban. A számlamásolati díjról honlapunkon (www.fotav.hu) az Egyéb szolgáltatások szabályzatának 1. számú mellékletéből tájékozódhat.

honlapunkon megtekintheti üzletszabályzatunkat és a távhőszolgáltatással kapcsolatos jogszabályokat.

BKM Nonprofit Zrt.